Michael Clarke Duncan a murit

Hollywood-ul a mai pierdut o stea. Actorul Michael Clarke Duncan s-a stins la 54 de ani. In iulie, suferise un infarct miocardic si nu si-a revenit complet.

 Actorul s-a nascut in 1957 si a copilarit in sudul orasului Chicago, intr-un apartament mic, el si sora lui fiind crescuti doar de mama, Jean Duncan.
A fost admis la Universitatea de Stat Alcorn, dar a abandonat cursurile cand mama lui s-a imbolnavit si a avut nevoie de sprijinul lui.
In aceasta perioada a lucrat pe excavator si ca bodyguard in cluburi de noapte. In 1995 s-a mutat la Los Angeles, intentionand sa-si faca o cariera in cinematografie.

A fost garda de corp pentru actorii Will Smith si Martin Lawrence, dar a reusit sa atraga atentia dupa ce a aparut in filmul Armageddon, in 1998.
Actorii de la Hollywood regreta moartea lui Michael Clarke Duncan si au postat numeroase mesaje de condoleante pe siteurile de socializare.

Pentru publicul larg, Duncan va ramane intotdeauna uriasul actor din filme precum Armaghedon, in care joaca alaturi de "Bruce Wllis", sau "Insula", in care apare alaturi de Leonardo di Caprio.