Arrow (2012– ) Serial TV-Sezonul 01

arrow-509166l“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City.
Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greşelile din trecut, iar pentru asta îşi creează un alterego, devenind un justiţiar vânat atât de răufăcătorii din oraş, cât şi de autorităţi. Green Arrow şi-a făcut apăriţia şi în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeţi, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, şi o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow îşi propune să readucă oraşul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupţiei.
“Arrow”promite scene de acţiune solidă, conflicte interpersonale, mitologie, dar şi romantism şi melodramă. Deşi pentru unii va părea cam siropos, dacă va şti şă îmbine cu credibilitate şi bun gust toate aceste elemente, e foarte posibil să fie un succes. Tu ce părere ai?

Season 1

Pilot
S1, Ep1
Oct. 10, 2012
Pilot
Miliardarul Playboy, Oliver Regina, a fost considerat mort de cinci ani. Acum, el a revenit. Dar ceva, în timpul celor cinci ani, a schimbat-l într-un misterios verde cu glugă Archer.
Honor Thy Father
S1, Ep2
Oct. 17, 2012
Honor Thy Father
Arrow se mișcă mai departe pe lista de tatăl său în timp ce lupta cu problemele de familie cu mama lui, Moira, și mai ales cu sora lui. El face, de asemenea, despăgubiri pentru dificultățile din trecut cu Laurel.
Lone Gunmen
S1, Ep3
Oct. 24, 2012
Lone Gunmen
Un lunetist misterios numit Deadshot este de a lua în ofertanților la o licitatie pentru o companie de industrie. Ofertanții sunt tatal vitreg al lui Oliver, Walter Steele.
An Innocent Man
S1, Ep4
Oct. 31, 2012
An Innocent Man
Peter Declan a fost acuzat de uciderea soției sale, și numai Oliver crede că e nevinovat. Arrow cere Laurel să se uite în cazul lui Declan. Între timp, Walter investighează un depozit care Moria misterios a cumparat cu banii companiei.
Damaged
S1, Ep5
Nov. 6, 2012
Damaged
Oliver este acuzat de a fi cu glugă arcaș și este pus sub arest la domiciliu. De asemenea, el crede că înapoi la timpul său pe insula, unde sa întâlnit cu primul Edward Fyers și Deathstroke.
Legacies
S1, Ep6
Nov. 14, 2012
Legacies
Următoarea țintă a lui Oliver este Scott Morgan, un executiv de putere care mufele de creșterea prețurilor la energia electrică, atunci când oamenii cel mai mult nevoie de ea. John Diggle sugerează că merg după bandă de spărgători de bănci care rănit recent un ofițer de poliție în timpul unui jaf în timpul zilei. Oliver nu este atât de dornici, dar John nu este genul de om care renunta foarte usor. Oliver identifica rapid unul dintre ei ca o cunostinta de liceu, Derek Reston - și află că Reston ar fi apelat la crima din cauza a ceva tatălui lui Oliver a făcut. Tommy între timp nu are mai mult noroc cu său sperat pentru dragoste cu Laurel. ...
Muse of Fire
S1, Ep7
Nov. 28, 2012
Muse of Fire
Un nou vigilante ucide pe cei care lucrează pentru șeful mafiei, Frank Bertinelli.
Vendetta
S1, Ep8
Dec. 5, 2012
Vendetta
Oliver Regina încearcă să antreneze Helena Bertinelli în speranța că i se vor alătura în lupta sa pentru dreptate. Între timp, Walter Steele patrunde mai adanc in tainele soției sale.
Year's End
S1, Ep9
Dec. 12, 2012
Year's End
Oliver Regina încearcă să urmări în jos un justițiar imitator misterios, care este uciderea de oameni pe lista.
Burned
S1, Ep10
Jan. 16, 2013
Burned
Încrederea lui Oliver este agitat după ce a fost bătut de către Dark Archer și el ia o pauza de la a fi Arrow. Cu toate acestea, atunci când Laurel cere Arrow pentru ajutor investigarea moarte suspectă de pompier, el fără tragere de inimă este de acord, dar ezitarea lui în timp ce lupta de aproape el costa viața. Între timp, Tommy aruncă un beneficiu pentru pompieri și Thea încearcă să ridice Moira din starea ei depresivă.
Trust But Verify
S1, Ep11
Jan. 23, 2013
Trust But Verify
După un șir de jafuri violente transport cu vehicule blindate, Oliver suspectează că Ted Gaynor de Black Hawk Security este creierul. Numele lui este, de asemenea, pe lista. Aceasta conduce la un dezacord important cu Digg ca Gaynor a fost ofițer de pregătire, în primul său turneu de datorie în Afganistan. Digg învață că oamenii se schimbă. Între timp, Tommy este ezitant la încercarea tatălui său, la reconciliere - și cu un motiv bun. Thea sarbatoreste ziua de nastere, dar are probleme cu poliția, atunci când ea este arestat după un accident de mașină pentru conducere sub influenta unui narcotic.
Vertigo
S1, Ep12
Jan. 30, 2013
Vertigo
Thea este pe cale de a merge la judecată pentru a fi sub influența, dar ea nu-i pasă că ea este convinsă că mama ei a fost infidel de tatăl ei. Oliver încearcă să-i spun adevărul și el decide să meargă după cine este în spatele medicament care a fost numit la Vertigo. Deci, el urmărește pe unul dintre dealerii și el ajunge să spună cine este cel din spatele ei și el devine numele contelui. În cele din urmă el se duce după el, dar contele îi dă unele Vertigo care aproape că-l omoară.
Betrayal
S1, Ep13
Feb. 6, 2013
Betrayal
Încercare în curs de desfășurare Quentin Lance pentru a surprinde vigilante este pus să se oprească atunci când un criminal recent lansat rapeste fiica sa pentru a ajunge la Arrow. Între timp, John Diggle insistă asupra spionaj pe Moira Regina pentru a afla secretele ei.
The Odyssey
S1, Ep14
Feb. 13, 2013
The Odyssey
Abordarea dure Oliver de a obține informații de la mama lui esueaza si ea reușește să-l împușc în umăr. El se întoarce la Felicity Smoak pentru ajutor obtinerea înapoi la loc de refugiu lui. Ea și Digg face tot posibilul pentru asistenta-l înapoi la sănătate. Flashback-uri la timpul lui Oliver pe insula relevă o încercare de devreme pentru a scăpa. Loialitatea lui Oliver însă îl împiedica să profite de situație. Motivul pentru trădare Yao Fei este revelat.
Dodger
S1, Ep15
Feb. 20, 2013
Dodger
Un hoț de bijuterii cunoscut ca Dodger care constrânge pe oameni să fure pentru el de legat un exploziv de a le, este în oraș. Deci, Oliver decide să utilizeze bijuteriile familiei sale ca momeală pentru al atrage. Dar el alege pe cineva aproape de Oliver pentru a planta exploziv. Geanta lui Thea este furat de un om tânăr și ea își propune să-l găsească. Iar atunci când ea îl găsește și l-au arestat, schimbă perspectivele ei, atunci când ea aude ce a furat. Și Moira este încercarea de a face contact cu cineva.
Dead to Rights
S1, Ep16
Feb. 27, 2013
Dead to Rights
Planul de a ucide Malcolm Merlyn merge în funcțiune. Arrow ucide un asasin care tocmai a sosit în oraș și preia telefonul lui. Este până la Felicity pentru a rupe în ea și de a afla cine este ținta. O cina de ziua de Tommy Merlyn este întreruptă de tatăl său, care îi aduce un cadou. Tommy face clar că el nu este binevenit și nu vrea o relatie cu el. Malcolm este de a primi un premiu la o gală civică și după o inimă la inimă cu Oliver, Tommy decide să participe. Când Oliver învață că Malcolm este ținta, el curse pentru a salva Tommy. ...
The Huntress Returns
S1, Ep17
Mar. 20, 2013
The Huntress Returns
Helena este din nou să caute răzbunare, dar Oliver încă a simți față de ei. Săgeata trebuie să se oprească și să o omoare, dar la ce costuri? Acum, că mai multe dintre prietenii săi cei mai apropiați știu despre adevărata lui identitate, nimeni nu este sigur.
Salvation
S1, Ep18
Mar. 27, 2013
Salvation
După un incendiu major, Oliver decide că e timpul să elimine dezvoltator imobiliar și Slumlord John Nicol, o altă persoană de pe lista tatălui său. A bătut la pumn atunci când un alt luptător, Mântuitorul, care rapeste Nicol și în cele din urmă el execută - difuzarea totul pe Internet. Noul vigilante este identificat ca un bărbat a cărui soție a fost ucis intr-un jaf bodegă în cartierul Glades. Când el rapeste nou iubit lui Thea, Roy Harper, Oliver decide să-l oprească. Între timp, Laurel este supărat pentru a găsi că tatăl ei a ajuns în jurul la credința mamei ei ...
Unfinished Business
S1, Ep19
Apr. 3, 2013
Unfinished Business
Vertijul este din nou apar pe piață, chiar dacă contele, care a creat de droguri, este încă într-un spital de psihiatrie. Curând după Oliver confirmă că el este încă acolo, el reușește cumva să scape. Psihiatru contelui spune pacientul sa-l copleșit și a ajuns la concluzia că nebunia lui a fost doar un șiretlic. Poliția suspectează Tommy poate fi trafic de droguri de la club și Det. Lance primeste un mandat de percheziție. Oliver nu este sigur ce să creadă și Tommy, senzație de prietenul său odinioară nu are nici un respect pentru el, se închide. El se întoarce la tatăl său pentru un loc de muncă. Digg oferă informații ...
Home Invasion
S1, Ep20
Apr. 24, 2013
Home Invasion
Oliver decide că următorul său obiectiv va fi cineva pe lista Digg lui: Deadshot. Ei au stabilit o capcană pentru el și prietenii spion Digg lui se implice la fel de bine. Între timp, cele mai recente clientii Laurel sunt Eric și Nancy Moore, care au fost de acord să depună mărturie împotriva lui Edward Rasmus, un consilier financiar, care le înșelați. Cu o noapte înainte de depunerea lor cu toate acestea, ele sunt asasinat. Laurel se ocupa de fiul lor acum orfani, Taylor, dar a văzut părinții uciși și este acum tinta asasinilor următoare. Oliver pași în să-l oprească, dar în acest sens nu reușește să susțină Digg și Deadshot ...
The Undertaking
S1, Ep21
May 1, 2013
The Undertaking
După ce a luat laptop-ul unui contabil mob, Oliver intentioneaza sa returneze banii proprietarilor de drept. Felicity toate acestea, constată că Dominic Alonzo - operatorul unui cazinou ilegal și șeful unei bande cunoscut pentru răpirea - a fost plătit 2 milioane de dolari să-l răpească Walter. Arrow-l într-o vizită și se spune că Walter este mort. El spune mama lui și Thea, dar Moira se grăbește să Malcolm Merlyn exigent să știe de ce a rupt acordul lor. El o asigură că Walter este în viață și va fi lansat atât timp cât ea continuă să coopereze. Oliver este de a asculta la întreaga conversație și ...
Darkness on the Edge of Town
S1, Ep22
May 8, 2013
Darkness on the Edge of Town
Timpul se apropie cu repeziciune pentru ca întreprinderea să apară și Malcolm Merlyn începe să curețe capetele libere, începând cu oamenii de stiinta de la UNIDAC. Oliver și Digg truc Moira în spună doar ceea ce a întreprinderii este de aproximativ. Oliver își dă seama că, chiar dacă reușește să elimine toată lumea de pe lista tatălui său, el are doar, în propriile sale cuvinte, eliminate simptomele si nu boala. Felicity localizează dispozitivul UNIDAC - un fel de. Thea și lui Roy relație vine vorba de cap atunci când acestea sunt în imposibilitatea de a localiza justițiar. Fișierele Walter pentru divorț. Laurel și Oliver a începe o ...
Sacrifice
S1, Ep23
May 15, 2013
Sacrifice
Oliver trezește la el prizonier Malcolm Merlyn găsim. El reușește să scape și de departe, cu ajutor de la Digg. Malcolm accelereaza calendarul său ca un rezultat. Felicity este pusă la îndoială de către Det. Lance despre activitățile sale de hacking, dar este întrerupt de Oliver, care îi spune despre planul lui Malcolm a distruge Glades. Tommy se confruntă cu Oliver despre Laurel, dar refuză să creadă că tatăl său este de până la nici un bine. Malcolm vine curat despre planurile sale și Tommy își dă seama că tatăl său este nebun. Moira se publică cu ceea ce știe, îndemnându-i pe locuitorii din Glades să evacueze. Roy